Predaj chalupa Veľké Pole EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj murovanú chalupu na krásnom tichom mieste v lese v katastri obce Veľké Pole. Chalupa stojí na pozemku s výmerou 412 m², je obklopená stromami, na hranici pozemku je veľká lipa. Prístup je najskôr po asfaltovej ceste, posledných 450 m je nespevnená cesta vysypaná štrkom, zjazdná osobným autom.
DISPOZÍCIA: Na prízemí je vstupná chodba, kúpeľňa s WC a spoločenská miestnosť 25 m². V podkroví sú 2 spálne, väčšia 24 m² a menšia 9 m². Do podkrovia sa vychádza vnútorným dreveným schodiskom. Za chalupou je prestrešená terasa, na ktorej je stôl a lavice z dubového dreva. Časť budovy (cca 1/3) je podpivničená.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Chalupa je v pôvodnom, ale zachovalom stave. Je murovaná z tvárnic, strecha je sedlová, pokrytá plechom. Je pripojená na elektrinu 400V, má vlastnú vŕtanú studňu hlbokú 22m, odpad je riešený žumpou. Vykurovanie je lokálne, drevom.
VÝHODY:
- tiché miesto priamo v lese, v susedstve len jedna ďalšia chalupa, ideálne miesto na oddych v prírode
- dostatok obytného priestoru- veľká spoločenská miestnosť a v podkroví dve spálne
- terasa priamo pri chalupe, pri terase pripravené ohnisko
LOKALITA:
Veľké Pole je obec na rozhraní Trenčianskeho a Banskobystrického kraja. Chalupa sa nachádza v lokalite Čierny štál, čo je skupina 5 domov, susedný dom je vzdialený 30 m a ďalšie tri domy sú vo vzdialenosti cca 150 m. V okolí sú lesy a lúky s peknými výhľadmi. Miesto je ideálne na letnú aj zimnú turistiku, rybolov, lyžovanie, cyklistiku, jazdu na koni, hubárčenie.
"Chalupa na krásnom mieste v lese"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125114
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:43
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:43