Predaj chalupa Turčianske Teplice ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásnu drevenicu v blízkosti Turčianskych Teplíc.
Drevenica sa nachádza na pozemku o rozlohe 440m² a má zastavanú plochu 100 m². Je vedená ako rodinný dom takže je možnosť čerpať dotáciu na obnovu.
Je v pôvodnom stave vrch je drevený ,spodok murovaný. Disponuje dvoma miestnosťami,.každej izbe sú krásne drevené stropy. Možnosť zrekonštruovať podkrovie za účelom ďalších obytných miestností. Drevenica je napojená na elektrinu a obecnú vodu, kúrenie je na pevné palivo.
Pôsobí veľmi príjemným a útulným dojmom.
Okolie domu Vám ponúkne krásne výhľady na okolitú prírodu, možnosť pestovania si vlastných surovín vďaka dostatku slniečka, ticho Vás chytí za srdce hneď po prvých krokoch po tomto krásnom pozemku.
Cena dohodou.
Drevenica sa predáva sa aj zo zariadením a predajom je voľný.
Skvelá poloha domu umožňuje množstvo možností turistiky a cyklistiky v prostredí. Okolité lesy sú príležitosťou pre hubárov i milovníkov prírody a čerstvého vzduchu. Príjemný relax a oddych si môžete dopriať v ktoromkoľvek ročnom období v známych kúpeľoch Turčianske Teplice. Skvelú lyžovačku zažijete v neďalekých lyžiarskych strediskách Krahule, Skalka, Martinské Hole. Rekreačná oblasť REMATA je 25 km autom alebo 10 min vlakom.
Je možnosť dohodnúť sa na cene.
Ak Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku.
BEZPLATNÝ SERVIS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania.
Výhody:
1. Vypracovanie ponúk zo všetkých bánk.
2. Navrhnutie najvhodnejšieho spôsobu financovania.
3. Kompletné vybavenie financovania vo vybranej banke, ktoré zahŕňa administratívu, zabezpečenie podkladov pre znalca a tiež komunikáciu so znalcom.
4. Po schválení financií zabezpečujeme klientom poistenie nehnuteľností (spolupracujeme so všetkými poisťovňami) a následnú administratívu pre banku.
5. Pre Vás zabezpečujeme zavkladovanie záložných zmlúv na príslušnom katastri.
6. Finančný špecialista sa dlhodobo venuje svojim klientom a v prípade potreby Vám "Romantická drevenica v malebnej dedinke."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120994
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:27
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:27