Predaj 3izbového tehlového bytu v centre Prešova

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ing. Dana Hudáková, Diamond Reality Prešov s.r.o., ponúkam na predaj 3– izbový byt v Prešove na Grešovej ulici, ktorý bol stavebne upravený z 2 – izbového.
Bytový dom sa nachádza v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Je postavený z tehál a bol zrekonštruovaný a zateplený. Vchod domu je vybavený el. vrátnikom, parkovanie je dostupné priamo pred domom.
Podlahová plocha bytu je 57 m2, je napojený na všetky inžinierske siete, má vlastné kúrenie plynovým kotlom a pripojenie na internet optickým káblom. V byte bolo realizované osadenie plastových okien, bezpečnostné vchodové dvere a nové rozvody vody vrátane stúpačiek. Byt má balkón o cca 1,5 m2 a prislúcha k nemu pivnica cca 13 m2. Taktiež má komín.
Byt je orientovaný na juh - obývačka a spálňa, západ – izba, sever – kuchyňa a kúpeľňa. Podlahovou krytinou je laminátová plávajúca podlaha, pod ktorou sú pôvodné parkety. Celkové mesačné platby vrátane energií činia cca 200 euro.
Byt sa nachádza na 1. poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, kúpeľne vrátane WC s oknom, obývačky a dvoch spální.
Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel. čísle: 0905 332 876.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vaša realitná spoločnosť Diamond Reality Prešov.
Cena dohodou je možná v prípade rýchleho jednania.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122716
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:32
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:32