Pozemok v komerčnej zóne na predaj Prešov

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária CENTURY 21 Advisors ponúka na predaj pozemok v priemyselnej zóne mesta Prešov medzi ulicami Pražská a Košická v blízkosti hlavných dopravných ťahov. Pozemok je situovaný juhovýchodne od centra mesta Prešov.
Na pozemku je možnosť realizácie výstavby, ktorá môže byť určená pre development, obchod alebo zriadenie výrobných a nevýrobných služieb ako sú napríklad haly alebo administratívne priestory. Zo západnej strán pozemku vedie priame prepojenie cesty I. triedy prepojenie Košice - Poprad. Z severnej strany sa v susedstve pozemku nachádza priemyselná zóna čiastočne ohraničená okolitými pozemkami, ktoré sú v súčasnosti zastavané. Prístupová komunikácia bude plánovaná zo severnej časti odbočením na ul. Jilemnického a následne po ul. Budovateľská. Na pozemok bude privedená voda existujúcej vetvy. Objekt bude napojený na VN sieť existujúcej trafostanice nachádzajúcej sa na východnej strane pozemku.
Splašková kanalizácia bude odvedená do kanalizačnej šachty na pozemku. Dažďové vody budú zachytávané do vsakovacích nádrží cez retenčné potrubie.
Na pozemkoch je možná výstavba za podmienok uvedených v regulatívoch a je podmienená vyriešením napojenia na siete verejného technického vybavenia územia a napojenia pozemkov na jestvujúci dopravný systém mesta.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-124975
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 12:00
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 12:00