Ponúkame na predaj byt v novostavbe na výbornom mieste len 200 m od mora na ostrove Vir

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj byt v novostavbe na výbornom mieste, len 200 m od mora, na ostrove Vir.Nachádza sa na 1. poschodí bytového domu vedľa ďalších 2 bytov.
POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
Byt má 3 spálne, obývačku, kuchyňu, jedáleň, kúpeľňu, samostatné WC, terasu a jedno parkovacie miesto.Nachádza sa na tichom a pokojnom mieste s krásnym výhľadom na more.Je blízko všetkého obsahu pre príjemnú dovolenku a pobyt.V byte je podlahové kúrenie a každá izba je klimatizovaná.
Ostrov Vir je jedným z najznámejších turistických centier v Chorvátsku.Nachádza sa na krajnom severozápade Zadarskej župy.Obklopuje ho Virské more, kanál Povljana a množstvo menších zátok.S pevninou je spojený mostom.Členité pobrežie ostrova Vir, dlhé 31,43 km, zdobí množstvo pláží, od piesočnatých, kamienkových až po skalnaté, skalnaté, od preplnených upravených pláží s rôznym obsahom až po intímne zátoky, ako súčasť nedotknutej prírody.Pláže ostrova Vir, ktoré sa čiastočne nachádzajú pri borovicových lesoch s krištáľovo čistým morom, robia tento ostrov ideálnym pre rodinnú dovolenku.Okrem turistiky v letných mesiacoch je Vir v zime ideálnou oázou pokoja pre rodinný život.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-29-115037
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 12:45
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 12:45