PRENAJATÉ POSLEDNÝ VOĽNÝ 83

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.
Základnými kritériami pre kvalitné bývanie je komfort, súkromie, záhrada, vlastné parkovné miesta, pešia dostupnosť do centra a v neposlednom rade príjemná lokalita. To všetko vám ponúkam a ešte niečo naviac. Mate vlastný, pekný byt, ale množstvo susedov a spoločné priestory v bytovom dome a to vám nevyhovuje ? Urobte rozumné rozhodnutie. Svoj byt prenájmite a prídite bývať do rodinného domu.
Na prenájom a k okamžitému nasťahovaniu je pripravený moderný, čerstvo a v nadštandardnom prevedení dokončený rodinný dom s veľkorysou terasou a primeranou záhradou, na Košickej ulici č. 83 v Humennom.
Ponúkaný rodinný dom je tehlová, zateplená, dvojpodlažná novostavba s kvalitnými, plastovými oknami s trojsklom a vonkajšími elektrickými žalúziami s diaľkovým ovládaním. Vlastné elektrické - podlahové kúrenie je v každej miestnosti regulované samostatne, inteligentnými termostatmi, ktoré viete ovládať na diaľku telefónom.
Interiér domu je rozdelený:- na dennú časť, ktorá je na prízemí a pozostáva z krásnej, priestrannej obývacej izby s jedálňou , kde jednu celú stenu tvoria francúzske okná s výklopno-posuvným systémom , umožňujúcim vstup na terasu a do záhrady. nadštandardnej kuchyne s prvotriednými, vstavanými spotrebičmi, kúpelne so sprchovacím kútom, závesným WC, vertikálnym oknom, puzdrovými - posuvnými dverami a šatníkom
- nočnú časť na poschodí, ktorú s prízemím spája luxusné - samonosné schodisko z dreveného masivu a kovovým zábradlím tvoria 3 izby a nadštandardná kúpelňa s vaňou, dvomi umývadlami, závesným WC a technickou časťou.
Exkluzívnosť interiéru umocňujú bezfalcové po strop vysoké dvere s magnetickým zámkom v bielom, matnom laku a čiernymi kľučkami.Kvalitné, belgické podlahy s dekorom dreva a najvyšším stupňom ochrany voči oderu sú aj vodeodolné.
Optická sieť s televíziou a super rýchlym internetom
Exteriér domu tvorí: veľká terasa, 2 parkovné miesta, predzáhradka, záhrada so záhradným domčekom s elektrinou a prípojkou vody, 8 svietidiel, zásuvka na elektromobil, zásuvka na vianočné osvetlenie.
Fotografie a video vám len z časti priblížia pocit z tejto nehnuteľnosti, ale vôbec vám nedokážu navodiť atmosféru a energiu, ktorú budete vnímať pri osobnej návšteve. Klientov so serióznym záujmom rada pozvem na výbornú kávičku, ktorú im ponúknem priamo v obývacej izbe "VZOROVÉHO DOMU", kde rada zodpoviem na všetky otázky, vrátane ceny.
Neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod
VAŠA SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-125420
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:18