PREDANÝ|MODERNÁ NOVOSTAVBA|RODINNÝ DOM S VEĽKÝM A SLNEČNÝM POZEMKOM V OBCI HODKOVCE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom s priestranným pozemkom v obci Hodkovce od Košíc iba 15 km.
Skopírovaním linku si môžete pozrieť VIDEOOBHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI -
O NEHNUTEĽNOSTI
Rodinný dom sa rozprestiera na rovinatom slnečnom pozemku o rozlohe 1380 m2.
Je postavený kvalitne, stavebnou firmou zaoberajúcou sa výstavbou nízkoenergetických stavieb z dreva eneregetickej triedy A1.
INŽINIERSKE SIETE, ODPAD A RETENČNÁ NÁDOBA
Dom je napojený na obecný vodovod a elektrinu. Na pozemku je vykopaná studňa, ktorá aj počas horúcich letných dní má vždy dosť vody .
Odpad riešený formou betónovej žumpy o veľkosti 12 m3. Retenčnú nádobu (podzemná nádrž na zachytávanie dažďovej vody), ktorá sa tiež nachádza na pozemku, môžete využiť na polievanie záhrady.
VYKUROVANIE A REKUPERÁCIA
Vykurovanie je zabezpečené formou podlahového kúrenia, pričom každá miestnosť má vlastný termostat na reguláciu tepla. Ak by ste si počas zimných dní chceli spríjemniť atmosféru dlhých večerov, môžete si tiež prikúriť do krbu. Krb má prstence umiestnené nad krbovou vložkou, ktoré aj po dohorení ohňa produkujú teplo.
V dome sa nachádza rekuperácia, ktorá Vám neustále privádza čerstvý a čistý vzduch do domácnosti, no zároveň zvyšuje energetickú úsporu na vykurovaní až 50 %.
DISPOZÍCIA
Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky s vysokými stropmi (5 metrov) prepojenej s kuchyňou, kúpeľne, WC, 3 samostatných izieb pričom spálňa ma ďaľšiu samostatnú kúpeľňu a technickej miestnosti.
Dom má spravené podkrovie s možnosťou dokončenia na ďalšiu obytnú časť domu.
Úžitková plocha domu je 140 m2 + terasa o rozlohe 20 m2.
Z obývačky je výstup na vonkajšiu terasu, z ktorej máme výhľad na celú zadnú časť pozemku. Do vonkajšej dlažby sú zasadené koľajnice ako predpríprava na zasklenie. Vrchnú časť terasy prekrýva lexan, ktorý si vďaka markíze, na ktorú je tiež prichystaná predpríprava môžete zatieniť.
Kuchynská linka je robená na mieru so všetkými vstavanými spotrebičmi najvyššej kvality. Izby sú priestranné s dostatkom miesta pre vstavané skrine.
PREDPRÍPRAVY PRE BUDÚCEHO MAJITEĽA NA :
- klimatizáciu
- elektrickú autonabíjačku
- elektrickú bránu a videovrátnika
- elektrickú markízu
- zasklenie terasy
- ďalšiu rozvodovú skrinku pre záhradný domček
Dom je zariadený do škandinávského štýlu, no zároveň je vybavený všetkými modernými technológiami. Pri jeho výstavbe a dokončovaní sa myslelo aj na najmenšie detaily.
Nehnuteľnosť sa predávakompletne zariadená.
Nehnuteľnosť je pripravená na okamžité nasťahovanie. Hneď po vstupe do interiéru Vás určite obklopí pocitom domova, tak ako aj mňa. Vzdušnosť, svetlosť a zároveň útulnosť sú slová, ktorými by som tento dom opísala v jednoduchosti.
Kvalitnú a premyslenú stavbu do posledného detailu ako je táto je kúpiť takmer nemožné. Preto si dohodnite obhliadku ešte dnes a príďte sa presvedčiť, že bývanie v tomto dome bude dokonalé!
Obec Hodkovce je vzdialená od Košíc 15 km po novej ceste. V obci sa nenachádzajú žiadny neprispôsobivý občania. Najbližšie vzdialené obce sú Malá Ida, Šemša a Nováčany. Dedina sa nachádza v obklopení prírody a lesov.
Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124203
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:08
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:08