PREDANÝ 4 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCIÍ S VÝHĽADOM NA KOŠICE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína Huliaková zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 4 izbový byt s lodžiou, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou.
Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
O NEHNUTEĽNOSTI
Byt sa nachádza na Budapeštianskej ulici - sídlisko Ťahanovce, a pred 4 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou. Rekonštrukcia bola spravená kvalitne a nadštandardne. Úžitková výmera nehnuteľnosti je 77 m2 + pivnica 2m2 + lodžia. Nachádza sa na 8. poschodí bytového domu, ktorý bol tiež kompletne zrekonštruovaný a zateplený.
Nakoľko má byt štedrú rozlohu je ideálnym aj pre vačšiu rodinku. Dispozične pozostáva z 3 samostatných izieb, obývačky, kuchyne so zabudovanými spotrebičmi značky BOSCH, priestrannej chodby, kúpeľne, samostatného WC a lodžie s prekrásnym výhľadom na Košice a okolité lesy .
Nadštandardom sú elektrické vonkajšie žalúzie v obývacej časti. Kuchyňa ponúka dostatok priestoru aj pre jedálenskú časť. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa a skrinka vyrobená na mieru, ktorá je súčasťou zariadenia, ktoré v byte ostáva.
Ak hľadáte bývanie, do ktorého sa môžete rovno nasťahovať a nemusíte investovať ďalšie peniaze do rekonštrukcie, tak tento byt je ideálny pre Vás.
BYTOVÝ DOM
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie, výmenu vstupnej brány, novú fasádu, výťahovú kabínu a strechu.
PARKOVANIE
Priamo pod bytovým domom je veľké bezplatné parkovisko, kde môžete pohodlne zaparkovať. Na auto budete vidieť priamo z Vášej obývačky.
OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
Ťahanovce sú najmladším sídliskom mesta Košice. Kompletná občianská vybavenosť je samozrejmosťou a na Budepeštianskej ulici obzvlášť. Priamo pod bytovým domom sa nachádza pasáž, v ktorej sa nachádzajú obchody, služby, potraviny, pošta a poliklinika. Na dosah ruky sú tiež aj školy a škôlky. Pre športovcov je v blízkosti k dispozícií futbalové a basketbalové ihrisko. Milovníkov prírody poteším určite tiež, nakoľko Ťahanovce majú les vzdialený pešou chôdou približne 15 minút.
Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.
Dohodnite si obhliadku, a presvedčte sa sami o kvalite a výnimočnosti tohto bytu.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122533
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:04
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:04