PREDANÝ 3 IZBOVÝ PRAŽSKÝ BYT NA SÍDLISKU TERASA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový pražský byt na vyhľadávanom sídlisku Terasa.
Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
O NEHNUTEĽNOSTI
Nehnuteľnosť prešla menšími úpravami ako výmenou okien, podláh a vymúrovanie bytového jadra, inak je v pôvodnom stave. Veľkou výhodou tohto bytu je pražský typ, ktorý umožňuje vybúrať všetky vnútorné priečky, a zvoliť dispozíciu tak, ako bude práve Vám vyhovovať. Každý z nás má iné ideály o dokonalom bývaní a pri tejto nehnuteľnosti sa môžete realizovať až do najmenšieho detailu. Ideálnym je byt aj vďaka tomu, že aj napriek pôvodnému stavu, je útulný, čistý a nevyžaduje si okamžitú rekonštrukciu.
ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
- užitková plocha bytu je 68m2 + pivnica o rozlohe 2 m2
- Inžinierska ulica
- prízemie
- panelový bytový dom
- pôvodný stav s menšími úpravami
- pražský typ bytu
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 samostatných izieb, kuchyne spojenej s obývačkou, kúpelne, samostatného WC a pivnice.
Byt sa nachádza na prízemí.
Bytový dom prechádza rekošntrukciou, ktorá zahŕňa zateplenie a novú fasádu. Toho času sú vstupné brány vymenné a výťah modernizovaný. Mesačné náklady pre 3 osoby predstavujú sumu 180 Eur.
OBČIANSKA VYBAVENOSŤ, OKOLIE A VOĽNÝ ČAS
Aj napriek tomu, že sa nachádzame na sídlisku, do centra mesta sa pešo dostanete v priebehu 15 minút. Okolie Inžinierskej ulice je obklopené krásnou zeleňou a možnosťami pre aktivity malých aj veľkých, nakoľko sa byt nachádza pri Katkinom parku.
Od OC Galéria je nehnuteľnosť vzdialená 4 minúty, čiže ak budete čokoľvek potrebovať, budete to mať naozaj "na skok". Byt má veľký potenciál na prenájom, a to vďaka vzdialenosti Lekárskej fakulty. Prenájmy sú v tejto lokalite vyhľadavané najmä zahraničnými študentmi.
Byt je ideálny aj pre rodinny s deťmi, vzhľadom na lokalitu, okolie a možnosti, ktoré toto sídlisko ponúka.
Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.
Dohodnite si somnou obhliadku, kde Vám ukážem všetky výhody tohto bývania.
Teším sa keď Vám byt ukážem osobne :) .
Kristína Huliaková
0903 705 351

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122526
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 15:58
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 15:58