PREDANÝ 3 IZBOVÝ BYT S LODŽIOU NA SÍDLISKU ŤAHANOVCE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s lodžiou na Aténskej ulici.
Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O BYTE V SKRATKE
- 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcií
- Aténska ulica / Sídlisko ťahanovce
- 80 m2 + lodžia
- možnosť zmeny dispozície na 4 izbový
- 6. poschodie z 8. poschodí
- k bytu prislúcha pivnica
O NEHNUTEĽNOSTI
Tento 3-izbový byt o rozlohe 80 m2 sa nachádza na 6. poschodí bytového domu na sídlisku Ťahanovce na ulici Aténska. Byt bol zrekonštruovaný(s výnimkou elektroinštalácie) a disponuje moderným zariadením a vybavením. Vstup do bytu vedie cez bezpečnostné dvere, ktoré zaisťujú vaše pohodlie a bezpečnosť.
Interiér bytu je vynovený s murovaným jadrom, laminátovými podlahami, obkladmi a novými interétovými dverami. Kuchyňa je priestranná a moderná, so spotrebičmi a dostatkom úložného priestoru. V kúpeľni sa nachádza vaňa a umývadlo. Toaleta je samostatná. Na chodbe sa nachádzajú dve veľké vstavané skrine. Detská izba je priestranná, a je možné ju rozdeliť na 2 menšie izby. V spálni sa nachádza veľká vstavaná skriňa a lodžia s krásnym výhľadom na okolitú zeleň.
OKOLIE A OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ
Okolie bytu ponúka všetky potrebné služby a zariadenia, ktoré sú pre každodenný život dôležité. Obchod LIDL v blízkosti je veľkou výhodou pre nákupy potravín a spotrebného tovaru, a to ešte k tomu, že je v pešej dostupnosti.
Taktiež je veľkou výhodou, že MHD spojenia sú v blízkosti, čo umožňuje rýchle a jednoduché cestovanie do iných častí Košíc.
Pešou dostupnosťou sa tiež náchádzajú aj reštaurácie a kaviarne, zdravotné stredisko a lekáreň pre vaše zdravotné potreby.
Ťahanovský les, hornád a kopa zelene sú skvelé miesta na prechádzky a oddych. Tieto oblasti ponúkajú nádherné prírodné scenérie a sú ideálne na cvičenie a aktívny životný štýl. Okolie bytu teda ponúka všetko, čo by ste mohli potrebovať na pohodlný, zdravý a aktívny život.
PREČO SI VYBRAŤ TENTO BYT?
Dispozícia bytu je vhodná pre rodiny, ktoré hľadajú dostatok miesta pre svoje potreby. Množstvo vstavaných skríň a praktických miestností, ako sú kuchyňa, kúpelňa a samostatné WC, zabezpečia, že každý v rodine má dostatok súkromia.
Celkovo, tento byt je ideálnou voľbou pre rodiny, ktoré hľadajú pohodlné a príjemné bývanie v skvelej lokalite, kde majú k dispozícii všetky potrebné služby a zároveň možnosť aktívneho oddychu. Nezmeškajte príležitosť získať tento byt a zažiť príjemné bývanie v útulnom prostredí.
Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-123586
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:20
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:20