PREDANÝ 25 IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT S BALKÓNOM NA KOMENSKÉHO ULICI

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 2,5 izbový tehlový byt s balkónom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou.
Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
O NEHNUTEĽNOSTI
Byt sa nachádza na Komenského ulici v širšom centre mesta, a pred 5 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou. Rekonštrukcia bola navrhnutá štúdiom interiérového dizajnu - m.arch studio o čom hovorí celkový dojem nehnuteľnosti. Práce boli odvedené s použitím kvalitných materiálov. Úžitková výmera nehnuteľnosti je 56 m2 + pivnica 10m2 + balkón. Nachádza sa na 3. poschodí tehlového bytového domu v najvyhľadavanejšej časti Košíc.
Rozlohou a dispozíciou je ideálny aj pre začínajúcu rodinku. Pre tých, ktorí majú investičný zámer je byt ideálnou voľbou, pretože v tejto lokalite sú byty nájomníkmi najžiadanejšie. Dispozične pozostáva z 2 samostatných izieb, obývačky spojenej s kuchyňou, vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC a balkóna s výhľadom a okolité lesy a prírodu.
Byt sa predáva kompletne zariadený. Ďalšou veľkou výhodou sú vstavané skrine na chodbe a v spálni, ktoré Vám poskytujú množstvo úložného priestoru.
Ak hľadáte bývanie, do ktorého sa môžete rovno nasťahovať a nemusíte investovať ďalšie peniaze do rekonštrukcie a zariadenia, tak tento byt je ideálny pre Vás alebo pre Vášho nájomníka. Cena, za ktorú by ste byt v tejto časti vedeli prenajať sa pohybuje vo výške 700,- EUR.
BYTOVÝ DOM
Bytový dom čaká budúci rok kompletná rekonštrukcia, obnova balkónov a zateplenie.
Bez výťahu.
PARKOVANIE
Parkovanie je verejné a bezplatné.
OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
Mestská časť sever je najvyhľadavanejšia a to vďaka okoliu a občianskej vybavenosti. Konkrétne v okolí Komenského ulice sa do 5 minút pešou chôdzou nachádzajú:
- Potraviny (KLAS, FRESH)
- Materské školy, základné školy, stredné školy, Veterinárna a Technická fakulta
- Parky, veľa zelene, detské ihriská, výbehy pre psov
- Poliklinika a lekáreň
- Služby ako pekáreň, kaviareň, kvetinárstvo, drogéria a mnoho viac
- Prechádzky do prírody - Bankov, park Anička
Plánujete kúpiť nehnuteľnosť, kde v budúcnosti nebudete mať žiaden problém s jej predajom? Pri tejto nehnuteľnosti žiadne takéto obavy mať nemusíte. Dohodnite si obhliadku, a presvedčte sa sami o kvalite a výhodách tohto bytu.
Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122563
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:14
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:14