PREDANÝ 15 IZBOVÝ BYT NA SÍDLISKU TERASA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond reality Vám ponúka na predaj 1,5 izbový byt v najvyhľadavanejšej časti sídliska Terasa, na ulici Obrody.
Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
Bezpečnostnými dvermi značky Adlo vchádzame do vstupnej chodby, kde sa nachádza veľká vstavaná skriňa, ktorá ponúka dostatok úložného priestoru. Po pravej ruke sa nachádza múrované jadro - kúpelňa a samostatné WC. Zo vstupnej chodby pokračujeme do spálne, ktorá je orientovaná na juhovýchod, čo vytvára priestor presvetleným. Orientovaná na juhovýchod je tiež aj obývačka spojená s kuchyňou, ktorá ponúka dostatok oddychovej, ale aj pracovnej zóny. Nespomenúť kumbál, ktorý sa nachádza priamo pred bytom, by bol hriech.
ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE :1,5 izbový byt pražského typukompletná rekonštrukciaúžitková plocha 40 m2kumbál pred bytomzrekonštruovaný a zateplený bytový dom s novým výťahom6. poschodie zo 7.poschodípredáva sa so zariadenímV okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ktorá uspokojí všetky Vaše potreby, a to:Obchodné centrum GalériaPotraviny (Kaufland, Milk Agro)Lekárska fakulta a iné školyLekárske stredisko a mnoho ďalšiehoRýchla dostupnosť do centra (5 min. autom)MHD spojenia na všetky smery KošícParkovať môžete hneď pri bytovom dome, alebo môžete využiť bezplatné parkovisko pri Magistráte mesta Košice. Byt je ideálny pre niekoho, kto hľadá svoj štartovací byt, alebo ako investičná príležitosť na následný prenájom. Nepremeškajte príležitosť, ktorou nemôžete nič stratiť a dohodnite si obhliadku.
Cena je konečná, a zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.
Teším sa keď Vám byt ukážem osobne :) .
Kristína Huliaková
0903 705 351

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-113405
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 15:48
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 15:48