PREDANÉ Predaj 4izb byt loggia výhľad VIDEO

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Mgr.Patrik Janok v spolupráci s Diamond Reality ponúka na predaj skvelý sídliskový 4-izbový byt na Budapeštianskej ulici v Košiciach s výmerou 80 m2 .
Byt je na 5/8 poschodí . Je v pôvodnom no veľmi zachovalom stave. a pre nenáročných je vhodný k okamžitému nasťahovaniu .V byte boli vymenené plastovéokná a bezpečnostné dvere SECURIDO.
Dispozícia bytu je ideálna, všetky izby sú samostatné a nepriechodné. V jednej z izieb, ktorá môže slúžiť ako pracovňa, alebo hosťovská je veľký vstavaný šatník. Šatník je aj v predsieni.
Byt je orientovaný na východ a na západ. Z loggie je nádherný ničím nerušený výhľad na KOŠICE.
Parkovanie je možné na najväčšom parkovisku priamo pred bytovým domom, alebo na ulici pod bytovým domom. Čo sa týka sídliska Ťahanovce TOP.
Bytový dom sa nachádza hneď na začiatku sídliska a je tým pádom najbližie k centru mesta.
MHD je za rohom a nakupovať môžete smelo aj bez potreby auta priamo v množstve obchodov v pasáži pod bytovým domom. Pár krokov od domu je relaxačné centrum a obchody jeden za druhým. Všetko na dosah peši, poliklinika, lekáreň, kostol, školy, škôlky, kaderníctvo, polícia ... čokoľvek.
Cena bytu s províziou RK a poplatkami spojenými s bezpečným prevodom na nového majiteľa cez autorizovaného advokáta je 171 999 eur.
Nech sa páči, som tu pre všetkých vážnych záujemcov, obhliadky sú možné v pondelok a vo štvrtok po 17.00 . volajte m. 0905513697
viac nehnuteľností na : patrikjanok.sk

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-113287
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 13:04
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 13:04