Na prenájom zabehnutá reštaurácia bar kaviareň terasa parkovisko Pozor znížená cena

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

PhDr. Erika Majorošová Diamond Reality Prešov. Ponúkame do prenájmu zabehnutá reštauráciu, bar, kaviareň, terasu, pivnica na víno, parkovisko v širšom centre mesta. Reštaurácia je v prevádzke od roku 1926 a v roku 2018 prešla konpletnou rekonštrukciou.
Chceš si splniť sen o vysnívanej reštaurácii alebo vyskúšať ake to je viesť vlastný podnik? Ponúkame ti jedinečnú možnosť to zažiť s touto plne zariadenou prevádzkou v širšom centre mesta.
Medzi jej prednosti nepatrí iba skvelá občianska vybavenosť lokality, či zabehnutosť s množstvom stálich klientov, ktorí si vždy radi prídu vypiť kávu, skvele sa najesť, či posedieť na zastrešenej teraske, no hlavne možnosť bezproblémového parkovania priamo vo dvore objektu, ktorá je v dnešnej dobe nie len nevyhmutnosť, ale aj cesta ako ušetriť kopu času a starostí pri hľadaní toho správneho miesta. Ak vám tento krátky popis vyçaroval úsmev čo i len na zlomok sekundy, pri predstave, že by to všetko mohlo byť práve vaše, tak neváhajte a využite tuto jedinečnú situaciu, ako sa stat sam sebe pánom hned po vyplatení dvojmesačného depozitu s DPH. Mesčný nájom je znížený na 2000 eur plus DPH a energie.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-123567
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 13:03
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 13:03