Na predaj rodinný dom Ivánka pri Nitre s tepelným čerpadlom

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Diamond reality Nitra, s.r.o. ponúka na predaj 4 izbovú novostavbu Bungalovu nachádzajúcu sa v Ivanke pri Nitre, len 7,5 KM od Nitry.
Nehnuteľnosť sa predáva v štádiu HOLODOM s pozemkom 560 m2 plus podiel na prístupovej ceste a prípojkami inžinierskych sietí, elektriny, vody, plynu, kanalizácie.
Dom dispozične pozostáva: vstupná chodba, toaleta s technickou miestnosťou, chodba, kuchyňa prepojená s obývačkou, špajzou, spálňa - k dispozícii má šatník, 3 nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou aj sprchou.
Z každej izby je výstup na terasu.
Rodinný dom ponúka dostatok priestoru na vstavané skrine na chodbách. K dispozícii je aj pochôdzna povala cca 15 m2. Dom je stavaný z kvalitných materiálov - klasická strecha, škridla
Terran Danubia čierna, 30 cm isover zateplenie v strope, obvodová stena - 30 cm tehla, fasáda zateplená 15 cm polystyrénom, okná Gealan- plastové trojsklo antracit, zvnútra biele, podlahové kúrenie teplovodné, predpríprava komín Schiedel, predpríprava vonkajšie žalúzie, predpríprava klimatizácia, tepelné čerpadlo DAIKIN, biela fasáda, osvetlená prístupová cesta. Možnosť kúpy väčšieho pozemku.
Predpríprava na fotovoltaliku, autonabíjačka.
Úžitková plocha 114 m2, zastavaná plocha 177 m2.
Do každej izby je natiahnutý optický kábel.
Možnosť dokončenia do štandardu alebo na komplet.
Cena 235.000 eur.
V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov.
Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vyhotovený.
Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, radi sa s Vami stretneme na obhliadke.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122630
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:22
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:22