Na predaj 4 izbový byt na ulici Pekinská Košice Sídlisko Ťahanovce

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Diamond Reality Vám ponúka na predaj 4 izbový byt s lodžiou na sídlisku Ťahanovce o výmere 80 m2(76 m2 byt + lodžia 3 m2 + pivnica 1 m2).
Pozrite si 3D OBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
Byt sa nachádza na 8. poschodí z 8. na Pekinskej ulici. Nehnuteľnosť je po čiastočnej staršej rekonštrukcii, ktorá okrem iného zahŕňa výmenu okien, plávajúce podlahy, murované jadro, obklady, dlažby atď. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 3 izieb, kuchyne, obývačky, kúpeľne a samostatnej toalety. K bytu prislúcha aj PIVNICA a LODŽIA. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ktorá uspokojí všetky Vaše potreby. Byt je ideálny aj ako investícia na následný prenájom, vzhľadom na dostupnosť do mesta, okolie a možnosti, ktoré toto sídlisko ponúka. Bytový dom sa nachádza v blízkosti lesa, a tak si viete svoje voľné chvíle krátiť prechádzkami. Vo vnútrobloku sa nachádza ihrisko pre malé deti a nové dopravné ihrisko pre väčšie deti. Samotný bytový dom je zateplený a strecha je izolovaná. Susedia sú slušní a bezproblémoví. Na parkovisku pred bytovým domom je naplánovaná výstavba parkovacieho domu.
Pozrite si viac FOTO bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
Cena 144.990 eur zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122599
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:19
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:19