Na predaj 3 izbový byt na Šrobárovej ulici v Prešove

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na sídlisku Sekčov. Byt je v osobnom vlastníctve a je v správe Bytového družstva. Byt je moderne a vkusne zrekonštruovaný. Rekonštrukcia bola realizovaná v r. 2014 a zahŕňala:
- murované bytové jadro
- kompletné omietky
- plávajúce podlahy
- drevené eurookná
- v kúpeľni, toalete, kuchyni a chodbe talianske obklady a dlažby
- vymenené interiérové dvere s obložkami a vstupné bezpečnostné dvere ADLO
- vstavaná šatníková skriňa a vešiaková stena v chodbe
- nová kuchynská linka v r. 2021
Byt je situovaný na prízemí bytového domu, je orientovaný V/Z , je príjemne slnečný a teplý, čo vlastníci ocenia hlavne v chladných mesiacoch v nákladoch na vykurovanie.
Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa, obývacia miestnosť s logiou, spálňa, izba. Súčasťou bytu je aj veľkorysý pivničný priestor. Byt má dobré dispozičné riešenie a pôsobí veľmi príjemným dojmom. Je vhodný na okamžité bývanie bez nutnosti ďalších investícií. V prípade rýchleho jednania obývacia zostava (r. výroby 2021) v cene bytu, ostatné zariadenie je vecou dohody. Byt je vhodný na vlastné bývanie, ale aj ako vysoko návratná investícia na ďalšie prenajímanie.
Bytový dom je zateplený, má novú strechu, nové stupačky, vstupná brána sa otvára čipom. Hneď vedľa bytového domu je detské a futbalové ihrisko.
Veľkou výhodou je blízkosť dvoch škôlok aj škôl, čo môže byť veľkou pomocou mladej rodinke s deťmi.
Mestská časť má perfektnú občiansku vybavenosť, na dosah sú zdravotnícke zariadenia, obchodné centrá, pošta, kostoly. Tiež tu nechýbajú možnosti kultúrneho či športového vyžitia a prechádza ňou aj obľúbená cyklotrasa. Dôležitý je aj rýchly prístup k zastávkam MHD a bezproblémová možnosť parkovania pred aj za bytovým domom.
Úžasným bonusom k nehnuteľnosti sú priateľskí susedia.
Cena nehnuteľnosti je 164 000,- € vrátane provízie RK a kompletného právneho servisu.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-123620
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:34
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:34