NA PRENÁJOM OBCHODNÝ PRIESTOR | 110m² | STROJÁRENSKÁ ULICA | KOŠICE STARÉ MESTO

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na prenájom obchodný priestor v Starom meste s výmerou 110m².
>>>VIDEOOBHLIADKU priestorov si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
Budova, v ktorej vám ponúkam na prenájom až 4 priestory, je postavená na ulici Strojárenská č. 5. V tejto lokalite rozhodne chcete mať svoju prevádzku, pretože sa nachádza v centre Starého mesta, len pár metrov od Daňového úrade. Väčšina priestorov má priamy vstup a výklad z hlavnej cesty a preto je to ideálna poloha pre vaše podnikanie. Ste ľudom nonstop na očiach a dostupnosť je bezproblémová.
Tento priestor disponuje výmerou 110m² a aktuálne je dokončený do stavu, ktorý vám dáva široké možnosti na jeho budúce využitie. Vy si určíte, ako bude daná prevádzka vyzerať. Do priestoru sa dostanete dverami priamo z hlavnej cesty a tak tu môžete vykonávať prevádzku, kde je nevyhnutný kontakt s klientmi. V strednej časti priestoru sú ďalšie dvere, čiže v prípade potrebny je možné priestory rozdeliť na dva menšie s vlastným vstupom. Druhý vstup však už nie je z hlavnej cesty ale z vnútrobloku. Aj tento priestor je vykurovaný podlahovým kúrením s vlastným plynovým kotlom.
Každý priestor má svoje zázemie pre klientov či personál a tak je už na vás, ako to celé bude vo finále vyzerať. Tento priestor je vynikajúci a dominantnými prvkami sú vysoké 4 metrové klemby, ktoré pôsobia naozaj staromestsky a masívne drevené okná krásne presvetlia celý priestor. Všade je kompletne nová elektroinštalácia, takže znesie odber akéhokoľvek prístroja. K dispozícii je aj vnútroblok s možnosťou parkovania, no počet parkovacích miest sa určite už po dohode s majiteľom budovy.
Priestor sa prenajíma v tomto stave ako vidíte na fotkách a jeho budúci vizuál je už vo vašej réžii. Vy si nadizajnujte ako bude vyzerať nová prevádzka na ktorú budeme môcť byť hrdý.
Cena prenájmu je 13 €/m2 bez DPH + voda, elektrika, plyn na priamy odber
Na výber máte zo 4 priestorov, takže si prezrite aj zvyšné inzeráty a vyberte si ten najvhodnejší pre vás. Ak vás táto ponuka zaujala, zavolajte mi na číslo 0911 337 969.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124170
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:37
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:37