NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK V CENTRE OBCE KECHNEC | 594m²

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj krásny pozemok v intraviláne obce Kechnec, s výmerou 594m².
Pozemok je úplne rovinatý a ponúka možnosť výstavby vášho nového domčeka. Jeho ideálne rozmery vám dávajú možnosť postaviť akýkoľvek typ domu. Šírka pozemku je 19 metrov a dĺžka 33 metrov. Celý pozemok má rozlohu 594m², čo pre dnešné pomery je úplne dostačujúca plocha pre domček so záhradou, kde sa môžu vaše deti vybehať.
Pozemok je z prednej strany ohraničený plotom a bránou, čo je už úspora pár stoviek eur. Pred pozemkom sú k dispozícii všetky inžinierske siete, elektrika, plyn, obecná voda a kanalizácia.
Predná časť pozemku je orientovaná na západ a zadná časť záhrady je orientovaná na východ. Za pozemkom sa už nachádzajú veľké polia, takže sa dočkáte z tejto strany maximálneho súkromia. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, ktorou by sa mohli chváliť aj v menších mestách. Blízko tohto pozemku je športové centrum s tenisovými kurtami, wellnessom, bowlingom, miestom pre spoločenské akcie, bar, kde si po večeroch môžete dať dobré pivo či občerstvenie. Asi 100metrov od pozemku je zdravotnícke zariadenie s detským lekárom, ortopédom a pod., ZŠ Seňa, autobusová zastávka, krásny park s amfiteátrom. Jednoducho v tejto obci nájdete to čo hľadáte a navyše je tu dostatok pracovných možností, takže za prácou nemusíte chodiť ďaleko.
Cena pozemku je 84.990 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, zavolajte mi prosím na číslo 0911 337 969.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124209
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:40
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:40