NA PREDAJ RODINNÁ VILA S BAZÉNOM A MAXIMÁLNYM SÚKROMÍM | KRÁĽOVCE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj luxusnú vilu s bazénom v blízkosti Košíc, v obci Kráľovce
Ak hľadáte miesto v maximálnym súkromím, kde budete mať pokoj od všetkých, tak čítajte ďalej, pretože mám pre vás zaujímavú ponuku v obci Kráľovce na konci slepej ulice. Táto vila stojí na veľkom pozemku v rozlohou 1500m2 a je zasadený do svahu, čím sa ponúka možnosť dokonalej záhradnej architektúry. Naštastie majitelia už zrealizovali kaskádové terasy v prednej časti pozemku vďaka ktorým je za domom krásny bazén so zastrešením, altánkom, grilom a pozemkom, ktorý oceníte hlavne pri veľkých akciách s vašou rodinou či známymi. Tento pozemok je ideálny pre niekoho, kto obľubuje stretávanie s kamarátmi a nechce, aby ho niekto rušil. Keďže sa dom nachádza v slepej uličke a je jeden z posledných v rade, nebude vás nikto rušiť a ani vy ostatných. Zo zadnej strany je pozemok ohraničený lesmi. Čo je však často nevidí v rodinných domoch, je hosťovský domček na pozemku, ktorý disponuje kuchyňou, spálňou a kúpeľňou. Takže v prípade, že chcú u vás prespať vaši známy, žiaden problém.
Samotný dom disponuje podlahovou plochou 240m2 a je členitého charakteru, keďže je postavený do svahu. Do domu sa dostanete priestrannou dvojgarážou, cez celý suterén, kde nájdete okrem iného aj práčovňu, technickú miestnosť a toaletu. Schodiskom sa dostaneme do častí s troma spálňami a kúpeľnou, vyššie je kuchyňa s jedálňou a kúpeľnou, ďalším schodiskom sa dostávame do dennej časti, ktorá má výmeru cez 70m2 a je orientovaná tak, že vďaka obrovským oknám máte výhľad na celé okolie. Výhľad je naozaj dychberúci a vďaka tomu, že je dom postavený na kopci, máte možnosť vidieť kostoly až 5tich okolitých obcí.
Dom bol zrekonštruovaný približne pred 14 rokmi ale boli použité naozaj kvalitné materiály, vďaka ktorým dom drží dodnes. Vymoženosti ako centrálny vysávač a pod. sú len čerešničkou na torte. Veľkým benefitom je aj vedľajší pozemok s výmerou 1500m2, ktorý taktiež prislúcha tomuto majiteľovi a je priamo prepojený s týmto pozemkom. Vďaka tomu je možné v spodnej časti pozemku postaviť ďalší dom, prípadne menší domček pre hostí. Teda máte k dispozícii 3000m2 pozemku, d krásnym 4 izbovým domom, bazénom, altánkom, domčekom pre hostí, nádherným výhľadom a miestom pre výstavbu ďalšiho domu.
Toto všetko môžete mať za 750.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na číslo 0911 337 969.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124234
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:40
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:40