NA PREDAJ PEKNÝ 2 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM A VÝHĽADOM NA KOŠICE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 2 izbový zrekonštruovaný byt s balkónom, s krásnym výhľadom na Košice.
O NEHNUTEĽNOSTI
Tento útulný 2 izbový byt s balkónom, sa nachádza v skvelej lokalite na Hroncovej ulici. Po kompletnej rekonštrukcii je tento byt moderný a plný charakteru. Nachádza sa na 10. poschodí bytového domu z 12. poschodí. Má múrove jadro, nové rozvody elektroinštalácie a vody a bezpečnostné dvere značky ADLO, ktoré vám poskytujú pocit bezpečia a pohodlia.
Biokrb v obývacej miestnosti vytvára príjemnú atmosféru a balkón ponúka nádherný výhľad. V obývacej miestnosti a spálni sú stropy znížené, čo dodáva bytu moderný vzhľad.
Kuchyňa disponuje vstavanými spotrebičmi, čo vám umožní pohodlné a jednoduché prípravy jedál. V spálni sú krásne zrekonštruované parkety, ktoré vytvárajú príjemnú a útulnú atmosféru.
Vstupná chodba disponuje 2 vstavanými skriňami, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Byt je orientovaný na východ, takže máte zaručený dostatok svetla. Pivnica poskytuje ďalší úložný priestor.
Úžitková plocha bytu je 54 m2 + pivnica 2m2 + balkón.
V byte sú aj nízke mesačné náklady vo výške 150 eur, v ktorých sú zahrnuté aj energie. To znamená, že nový majiteľ bude mať nižšie náklady na bývanie a môže tak ľahšie zabezpečiť zisk z prenájmu nehnuteľnosti.
BYTOVÝ DOM
Byt sa nachádza vo vežiaku, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou a zateplením. Vstup do bytového domu je možný po bezbariérovom prístupe. Výťah v dome je úplne nový. Bytový dom tiež ponúka pekné spoločné priestory, ktoré sú chránené kamerovým systémom, čo prispieva k pocitu bezpečia.
LOKALITA A OKOLIE
Táto lokalita má vynikajúcu dopravnú dostupnosť. V blízkosti sa nachádza električková ale aj autobusová zastávka, ktorá Vám umožní ľahký prístup k iným častiam mesta. Dostupnosť do centra mesta je rýchla nielen vďaka kvalitnej dopravnej infraštruktúre, ale aj pešo. Zároveň si však môžete vychutnať okolie plné zelene a pokojnej atmosféry, keďže hneď vedľa bytového domu sa nachádza pekný park. Okolie ponúka tiež množstvo obchodov, reštaurácií a kaviarní, čo vám umožní vychutnať si aktívny život v meste. Tento byt je ideálny ako investícia, vzhľadom na svoju blízkosť k univerzitám a možnosť rýchleho prenájmu.
VÝHODY TEJTO NEHNUTEĽNOSTI
- praktická dispozícia bytu
- poloha bytu (do centra mesta 15 minút pešo, no zároveň bývate v obklopení zelene)
- investičný potenciál na prenájom, vďaka polohe a okolitým univerzitiám a fakultam
- kompletná občianska vybavenosť
- bezproblemová a rýchla dostupnosť kdekoľvek (pešia, bicyklom, ale aj verejnou dopravou)
Tento byt je zaujímavou ponukou pre tých, ktorí hľadajú investičnú príležitosť v oblasti nehnuteľností. Majiteľka bytu má záujem po predaji si tento byt prenajať na dobu približne 12 mesiacov, čo znamená pre nového majiteľa istotu stabilného príjmu z prenájmu. Preto je táto nehnuteľnosť výbornou voľbou pre tých, ktorí hľadajú vhodnú investíciu do nehnuteľností.
Dohodnite si obhliadku, a presvedčte sa sami výhodách tohto bytu.
Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122635
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:27
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:27