NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT V NOVOSTAVBE | BOROVICOVÝ HÁJ

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj 3 izbový byt v obľúbenom komplexe Borovicový háj, s 24 metrovou terasou.
>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
Borovicový háj patrí rozhodne k jedným z najobľúbenejších komplexov v Košiciach, hlavne vďaka skvelej polohe a servisu, ktorý nemá v Košiciach konkurenciu. Poloha komplexu je výnimočná, pretože z každej strany je výborná dostupnosť do ktorejkoľvek časti mesta a za chrbtom vás obklopuje les, akoby ste ani neboli v meste. Navše výborná občianska vybavenosť v okolí ešte viac vyzdvihuje výnimočnosť tejto lokality. A čo ten spomínaný servis? Veď kde v Košiciach nájdete novostavbu s 24 hodinovou strážnou službou, ktorá sedí pri vstupe a celý deň kontroluje kamerový systém a stará sa o vašu bezpečnosť. Navyše za vás títo páni aj prevezmú poštu či balík, kým nie ste doma. V celom komplexe sa všetky prechodové dvere otvárajú cez čip, ktorý vlastnia len majitelia bytových jednotiek.
Skvelým benefitom je taktiež vlastné fitness centrum, kam môžete zájsť doslova v papučkách. Výhodou, ktorú ocenia hlavne rodiny s deťmi, je vnútroblok s fontánou, ktorý vyzerá ako by ste boli v hotelovom rezorte. Vaši deti sa môžu bezpečne hrať, zatiaľ čo vy si klebetíte so susedmi. Klebetiť môžete aj na 24 metrovej terase, ktorá prislúcha k bytu a keďže sa jedná o prízemný byt, z terasy je možné vybehnúť priamo do celého vnútrobloku.
Samotný byt sa nachádza v bloku B a ako som spomínal, ide o prízemný byt. S podlahovou plochou 72m² je teda ideálnym riešením pre rodiny a dispozícia tomu nasvečuje. Kolaudácia Borovicového hája sa datuje k roku 2012 a teda po 10rokoch je už celý komplex pekne zabývaný a samozrejme aj tento byt, ktorý je kompletne pripravený na okamžité nasťahovanie. V byte boli použité naozaj skvelé materiály, spomeniem keramické dlažby v kúpeľni a WC od Villeroy & Boch, batérie Hansgrohe či kuchynské vstavané spotrebiče zn. Bosch. Podlahy sú z vode odolného materiálu, čo oceníte pri malých deťoch.
Dispozícia bytu spočíva vo vstupnej chodbe, z ktorej je vstup do samostatného WC, plynule prechádzame do otvorenej denne časti, ktorú tvorí prepojená obývačka s kuchynskou linkou a jedálňou. Z obývačky sa dostaneme do detskej izby, hlavnej spálne a kúpeľne s vaňou. Vo vstupnej chodbe a kúpeľni je podlahové vykurovanie a vo zvyšku bytu je kúrenie riešené radiátormi. Všetky izby sú dostatočne priestranné a preto nebol problém v detskej izbe a spálni zakomponovať aj veľké vstavané skrine. Denná časť spolu s detskou izbou sú orientované na východ, teda na terasu a spálňa je orientovaná na západ, smerom na les. Už som raz spomenul 24 metrovú terasu, no spomeniem ju ešte raz. Len si predstavte tie rána či večery, kde si so svojou polovičkou sadnete na kávu a v pozadí vám strieka fontána.
To nie je všetko. Za komplexom na nachádza les, podľa ktorého je aj tento komplex pomenovaný a je útočiskom všetkých bežcov, mamičiek, či psíčkarov. Ideálne miesto na prechádzku v teplých dňoch, kde pocitovo vypadneme z mestského života. K bytu prislúcha aj 1 vnútorné garážové miesto, vďaka ktorému vyložíte deti a nákup bez toho, aby ste museli zmoknúť. Prebytočné veci si odložíte v pivničnej kobke taktiež v suteréne.
Cena tohto krásneho bytu v skvelom komplexe je 290.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. K bytu je samozrejme možné dokúpiť vnútorné parkovacie státie v cene 20.000 eur. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma konktaktovať na čísle 0911 337 969.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-115273
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 15:55
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 15:55