NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT PRAŽSKÉHO TYPU NA SÍDLISKU NAD JAZEROM

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt pražského typu s veľkou lodžiou na sídlisku Nad Jazerom.
Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
O BYTE A BYTOVOM DOME
Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami a vchodovými dverami. Stav tohto bytu je ideálnym pre niekoho, kto si chce naplánovať rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Pražský typ je oblášť vyhľadávaný, nakoľko je možné všetky priečky v byte vyburáť a meniť dispozíciu akokoľvek chcete. Najčastejšou variantou modernej rekonštrukcie tohto typu bytu je prepojená kuchyňa s obývačkou, kde je výstup na veľkú 6 metrovú lodžiu.
ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
- užitková plocha bytu je 68m2 + pivnica o rozlohe 2 m2 + kumbál pred bytom o rozlohe 2 m2 + 6 m2 lodžia
- Sputniková ulica
- 7.poschodie
- panelový bytový dom
- pôvodný stav
- pražský typ - “pražák”
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, 3 samostatných izieb, kuchyne, kumbálu, kúpelne a samostatného WC.
Tým, že sa nachádzame na najvyššom poschodí, získavame výhodu oproti ostatným susedom, a to, že nám dupot a hluk z vrchu nehrozí.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu vchodových dverí, zateplenie a novú fasádu, pričom sa robila aj izolácia a zateplenie strechy.
OBČIANSKA VYBAVENOSŤ, OKOLIE A VOĽNÝ ČAS
Okolie , kde sa byt nachádza je pokojné, no zároveň modernizované, nakoľko bytový dom z oboch strán obklopuje zeleň a ihriská pre malých aj veľkých. Na juhozápadnej časti bloku je nové moderné detské ihrisko Žihadielko, na ktoré máte výhľad z balkóna, čiže na svoje dieťa môžete dohliadať aj z pohodlia domova. Na opačnej strane sa nachádza workoutové ihrisko, ktoré je vybavené rôznymi posilovacími strojmi a niekoľko metrov ďalej sa nachádza ďalšie detské ihrisko a park pre psov.
Potraviny BILLA sú vzdialené približne 300 metrov, no neďaleko sa nachádza aj TESCO a KAUFLAND. Materská a základna škola sa nachádza 5 minút pešou chôdzou.
Zrelaxovať, alebo si zašportovať môžete pri vodnej nádrži Jazero (kúpanie, vodné športy, bicyklovanie, korčuľovanie, FIT PARK,...)
Pri bytovom dome sa nachádzajú aj reštaurácie a bary, kde si počas letných dní môžete vychutnať na terase pizzu, kofolu alebo pivko.
Do centra sa dostanete nielen autom, verejnou dopravou (autobusy, električky), no častokrát ľudia žijúci na tomto sídlisku využívajú na prepravu bicykle a elektrické kolobežky, nakoľko vedie cez cele sídlisko cyklostrasa až do centra mesta popri rieke Hornád.
Byt je ideálny aj pre rodinny s deťmi, vzhľadom na lokalitu, okolie a možnosti, ktoré toto sídlisko ponúka.
Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti.
Dohodnite si somnou obhliadku, kde Vám ukážem všetky výhody tohto bývania.
Teším sa keď Vám byt ukážem osobne :) .
Kristína Huliaková
0903 705 351

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-116138
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 15:56
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 15:56