NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT PRAŽSKÉHO TYPU + GARÁŽ | SPUTNIKOVÁ UL

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj pekný 3 izbový byt pražského typu na sídlisku Nad jazerom, ulica Sputniková.
>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
Tieto pražské typy sú medzi ľuďmi veľmi obľúbené a to z dôvodu, že je možné meniť jeho dispozíciu, ako sa vám zapáči. Majiteľom sa zapáčila táto dispozícia a pred 8 rokmi navyše tento byt kompletne zrekonštruovali. V rámci rekonštrukcia sa kompletne vymenili rozvody elektriky, vody, plynu a odpadu. Nové plastové okná, dvere, podlahy a samozrejme aj čiastočná zmena dispozície. Pri zmene dispozície sa len prepojila obývačka s kuchyňou, čo je v dnešnej dobe veľmi moderné a určite oceníte veľkosť tejto dennej časti, keďže tu vaša rodina bude tráviť najviac času. Táto denná časť má výmeru cez 35m².
Dispozične tento byt pozostáva zo vstupnej chodby, po ľavej strane máme hlavnú spálňu s 6 metrovou loggiou, samostatnú priestrannú detskú izbu, v strednej časti bytu je priestranná kúpeľňa s WC a vaňou s masážnymi triskami. Po pravej strane je už spomínaná denná časť, teda obývačka prepojená s kuchyňou. Výhodou je plne vybavená kuchyňa vrátane umývačky riadu a okno, z ktorého je výhľad na detské ihrisko resp. na celú ulicu.
Byt sa nachádza na 1. poschodí v bytovke, ktorá prešla taktiež rekonštrukciou vrátane novej termoizolačnej fasády. Byt je rohový a teda je krásne svetlý, pretože má orientáciu na východ (spálňa, loggia, detská izba), juh (kuchyňa) a západ (obývačka). Ak by vám kvôli západnej orientácii bolo niekedy teplo, je k dispozícii klimatizácia v obývačke. Byt sa predáva bez nábytku a tak si ho môžete zariadiť podľa seba a urobiť si z neho svoje kráľovstvo. K bytu navyše prislúcha kumbál na chodbe a pivnica.
Lokalita je naozaj vynikajúca a v okolí je dostatok aktivít pre deti, školy, škôlky a OC Važec, kde nakúpite všetko čo potrebujete. Potraviny, lekáreň, banka či pošta. K bytu je možné dokúpiť aj garáž ihneď pri bytovom dome za cenu 30.000 eur. Je to aktuálne jediná garáž na predaj na celom jazere.
Tento byt vám ponúkame za skvelú cenu 149.900 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na čísle 0911 337 969

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124215
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:37
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:37