NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT S LODŽIOU VO VÝBORNEJ LOKALITE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s lodžiou na Odborárskej ulici.
Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
O NEHNUTEĽNOSTI
Tento 2 izbový byt sa nachádza v atraktívnej mestskej časti Košice - Sever. Nehnuteľnosť má úžitkovú plochu 55 m2 a nachádza sa na 4. poschodí z 5. poschodí v panelovom bytovom dome bez výťahu. Byt bol nedávno kompletne zrekonštruovaný a je v skvelej kondícii.
K bytu prislúcha aj pivnica a lodžia, ktoré sú ideálne na skladovanie vecí a relaxáciu na čerstvom vzduchu. Okrem toho, bytový dom má slušných susedov a tiché prostredie, ktoré prispieva k pocitu pohodlia a bezpečia.
Tento byt je ideálny pre jednotlivcov alebo pre páry, ktorí hľadajú moderné a útulné bývanie v obľúbenej lokalite mesta Košice.
DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI
- vstupná chodba so vstavanou skriňou
- múrované bytové jadro
- 2 samostatné izby
- kuchyňa so vstavanými spotrebičmi
- lodžia
BYTOVÝ DOM
Bytový dom prechádza v súčasnej dobe kompletnou rekonštrukciou, čo znamená, že nový majiteľ bude mať výhodu bývania v modernej a zrekonštruovanej bytovke.
OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
Nehnuteľnosť sa nachádza v mestskej časti Košice - Sever, na Odborárskej ulici. Od Hlavnej ulice je byt vzdialený približne 15 minút pešou chôdzou.
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť od materských škôl až po univerzity, potraviny, lekárske strediská a polikliniky a tiež aj športový komplex OÁZA. Nakoľko sme od centra len niekoľko minút, akúkoľvek službu, reštauráciu alebo obchod budete mať vždy po ruke. Zo zastávky Tomášikova vzdialenej 2 minúty od bytového domu sa dostanete kam budete v rámci Košíc potrebovať.
V tesnej blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza park Anička, ktorý ponúka prekrásne prírodné prostredie s množstvom zelene a možnosťami na voľnočasové aktivity.
VÝHODY TOHTO BYTU
LOKALITA - Výhodou tejto lokality je kombinácia blízkosti centra mesta a obklopenosť zeleňou, parkmi, a prírodou.
INVESTÍCIA - Byty v tejto časti sa prenajímajú bezproblémovo, najmä zahraničným študentom, kedže sme od Veterinárnej univerzity len niekoľko minút.
PREDAJ V BUDÚCNOSTI - Najväčší potenciál na predaj majú nehnuteľnosti nachádzajúce sa v mestskej časti Sever a Staré mesto.
Cena nehnuteľnosti je vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.
Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.
Osobnú obhliadku, kde Vás nehnuteľnosťou prevediem si dohodnite na tel. č. 0903 705 351.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122611
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:19
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:19