Kvalitne zrekonštruovaný 3 izbový byt na Bysterci

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nadštandardne zariadený 3 – izbový byt v najvyhľadávanejšej lokalite na bývanie v Dolnom Kubíne, ulica Na Sihoti, Veľký Bysterec.
Byt sa nachádza v menšej tehlovej bytovke, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou. Veľkým benefitom je nový priestranný výťah. Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest.
Byt je kompletne a kvalitne zrekonštruovaný. V byte je nainštalovaná rekuperačná jednotka (riadená výmena vzduchu medzi interiérom a exteriérom), čo výrazne zvyšuje komfort bývania.
Súčasťou predaja bytu je jeho kompletné zariadenie. Kuchyňa je kompletne vybavená aj so spotrebičmi, v obývacej izbe je sedacia súprava, obývacia stena aj s televíziou, vstavané skrine. Spálňa je zariadená manželskou posteľou a roldorom. Detská izba je tiež čiastočne zariadená. V kúpeľni je kvalitná práčka a sušička, čo výrazne uľahčuje bývanie v byte.K bytu patrí pivnica.
Občianska vybavenosť bytu je na vysokej úrovni. Bytový dom sa nachádza v kľudnej časti Veľkého Bysterca, no zároveň je v blízkosti centra. V blízkosti sú tiež škôlky, školy, obchody a pod.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-40-124517
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 0:02
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 0:02