Kvalitná novostavba Pula Veli Vrh 58m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Na samom juhu Istrijského polostrova sa nachádza malé staroveké rímske mesto Pula. Pula je bohatá na svoje dedičstvo a staré rímske infraštruktúry a dedičstvo, ktoré jej dodávajú zvláštnu atmosféru, keď si užívate toto nádherné mesto, ktoré sa v posledných desiatich rokoch postupne stalo jednou z popredných turistických destinácií v Chorvátsku.
Priamo v bezprostrednej blízkosti centra tohto nádherného mesta, v rámci osady Veli Vrh, začala výstavba menšieho bytového domu s celkom štyrmi bytmi. Tento byt je súčasťou budúceho kvalitného domu a nachádza sa na prízemí, o celkovej ploche 52,26 m², s komorou 4 m², parkovacím státím a malou záhradkou. Byt sa bude skladať z dvoch spální, obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, kúpeľne, komory a východu na záhradu. Byt bude vybavený klimatizačnou jednotkou, kvalitnou talianskou keramikou a lamináty v miestnostiach, ktoré si kupujúci bytu budú môcť vybrať, v kúpeľniach sa počíta so zavedením podlahového vykurovania. Všetky kúpeľne budú vybavené systémom „na kľúč“ so všetkými potrebnými armatúrami, „walk in“ sprchovacím kútom, toaletou so vstavanou nádržkou a záchodovou misou, elektrickým bojlerom a tiež plávajúcim umývadlom s policami na ukladanie vecí. Byt bude mať vlastný samostatný vchod.
Kúpou bytu získa kupujúci aj komoru na veci a jedno nekryté parkovacie státie.
Predpokladá sa vysoký energetický preukaz budovy (A, A+), pretože budova je postavená v kontrolovanej kvalite prevedenia stavebných prác, ďalej výber špičkových materiálov a atestovaných materiálov, výber zatepľovacieho systému stavieb s penovým polystyrénom a kvalitnou omietkou s možnosťou výberu špičkového tesárskeho PVC a IZO sklom plneného argónom. Na balkónoch objektov je plánované osadenie plotov z vrstveného skla, ktoré ďalej zvýšia atraktivitu bytu.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-122106
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 10:41
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 10:41