Exkluzívny byt 450 m od mora Fažana 52m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Fažana je krásna malá rybárska dedina, ktorá sa nachádza na juhozápade Istrie oproti národnému parku Brijuni av posledných niekoľkých rokoch je známa ako jedna z najlepších turistických destinácií v Chorvátsku, čím priťahuje veľké množstvo návštevníkov.
Priamo vo Fažane, vo výnimočne pokojnej lokalite a len 450 m od mora, v blízkosti krásnych pláží a centra mesta, sa tento apartmán s celkovou plochou 52 m2 nachádza na prízemí malého obytného domu s jedno parkovacie miesto, krytá terasa a záhrada.
Výhodou tohto bytu je, že je plne využitý obytný priestor av rámci 52m2 sú dve spálne, obývacia izba s jedálenským kútom, kuchyňa, kúpeľňa, uzavretý priestor využiteľný na rôzne účely, napr. komora, uzavretá veranda atď. a kryté terasy s veľkým dreveným stolom a lavicami, rovnako ako gril.
Nehnuteľnosť sa predáva zariadená všetkými kuchynskými prvkami, umývačkou, sporákom, digestorom atď. Vykurovanie a chladenie priestoru je regulované vonkajšou a vnútornou klimatizačnou jednotkou, byt je vybavený kvalitným PVC stolárstvom.
Táto nehnuteľnosť predstavuje veľmi atraktívnu nehnuteľnosť vo výbornej tichej lokalite, iba 450 m od mora a krásnych pláží a vďaka svojmu jedinečnému a ideálnemu pôdorysu záhrada so všetkým, čo ponúka, blízkosť sprievodných zariadení škôlky, školy, obchody, banky, reštaurácie, detské ihriská atď. , poskytuje budúcemu kupujúcemu skvelú príležitosť užiť si to isté v rámci rodinného života av súlade s jeho prianím ponúka možnosť prevádzkovania cateringu a jeho prenájmu, a rýchlejšiu návratnosť vložených prostriedkov.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1200 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125854
  • Dátum aktualizácie 30.11.2023 23:09
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.11.2023 23:09