Exkluzívny RD s veľkým pozemkom v Čani

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

CENTURY 21 Realitné centrum a Ing. Zlata Jašková Vám exkluzívne ponúka na predaj RD vo vyhľadávanej lokalite Čaňa.
Jednopodlažný dom je postavený na slnečnom, rovinatom pozemku o rozlohe 725m2, zastavaná plocha domu je 177m2, príprava na plnohodnotné strešné bývanie minimálne dve izby. Pri dome je postavené prístrešok pre dve autá, príručný sklad a vonkajšie sedenie. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia, internet) a vlastná studňa na pozemku. Stavba je tehlová, zateplená, strecha RANILA, plastové trojkomorové okná, skolaudovaná v r.2011. Dispozičné riešenie domu - vstupná hala s bezpečnostnými dverami, kúpelňa s toaletou pre hostí, dve menšie izby, spálňa s kúpelňou a toaletou, veľkorysá obývačka s kuchyňou a samostatnou komorou.
V obývačke Vám príjemnú atmosféru navodí funkčný krb. Kúrenie v obývačke a kuchyni je riešené ako podlahové v izbách formou radiatorov, kotol s možnosťou dvojokruhového kúrenia /možnosť pripojenia na solárne panely/.Obývačka je veľkorysá, svetlá s dvomi oknami a veľkým francúzskym oknom s východom na zastrešenú terasu. Pri dome je vonkajší bazén. Dom sa predáva s kuchyňou so spotrebičmi, vstavanými skriňami, ostatné zariadenie po dohode s majiteľom. Dom má technickú miestnosť s kotlom zn. VAILLANT s vchodom zvonku. Mesačné náklady na bývanie sú 160 eur/plyn, elektrina/.Stavba nemá energetický certifikát.
Obec Čaňa je vyhľadávanou lokalitou najmä pre mladé rodiny s výbornou dostupnosťou do centra Košíc alebo blízkeho priemyselného parku Valaliky - VOLVO. (vzdialenosť 15km do Košíc, cca 20 min.cesty autom) alebo pravidelnou prímestskou autobusovou dopravou. V blízkom okolí je možnosť rekreačného vyžitia pri jazere,rybárčenie, cyklistika, turistika.
V cene je zahrnutá odmena realitnej kancelárie, kúpna zmluva autorizovaná advokátom a riadne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti na katastrálnom úrade.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-121209
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 23:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 23:10