Exkluzívna príležitosť Dom s veľkým stavebným pozemkom Vodnjan

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Neďaleko krásneho juhozápadného pobrežia Istrijského polostrova sa nachádza mesto Vodnjan, mesto bohaté na svoje historické dedičstvo, kultúru a nádhernú polohu s krásnym jadrom starého mesta. Staré centrum mesta a väčšina základnej občianskej vybavenosti vo Vodnjane sa nachádza na krásnom kopci, ktorý ponúka krásny výhľad na more a ostrovy Brijuni.
Len pár krokov od centra Vodnjanu, v mimoriadne pokojnej lokalite, sa nachádza stavebný pozemok 1957 m2 s domom 60m2. Jednoposchodový dom je pred rozsiahlou rekonštrukciou, skladá sa z 3 miestností s chodbou, podkrovím a pivnicou, ktorý kedysi slúžil na uskladnenie vína a olivového oleja a budúci majiteľ si ho môže pre svoje potreby prestavať na napr. hostinec.
Jednopodlažný dom sa nachádza na veľkej stavebnej ploche a predstavuje pre budúceho kupujúceho potenciál využitia a ďalšej výstavby budov alebo rekonštrukciu existujúcej. Výhodou je, že na pozemku je elektrina a voda. Po celom pozemku vedie príjazdová cesta, čo uľahčuje ďalšie investície do tejto nehnuteľnosti.
Spomínaná nehnuteľnosť svojou polohou, priestornosťou, blízkosťou sprievodnej vybavenosti, využiteľnosťou a potenciálom predstavuje jedinečnú nehnuteľnosť a poskytuje budúcemu kupujúcemu či kupujúcim výbornú investíciu do užívania v zmysle rodinného života a skvelú príležitosť na zapojenie do cateringovej činnosti na prenájom a rýchlu návratnosť vložených prostriedkov.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1000 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125917
  • Dátum aktualizácie 01.01.2024 20:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.01.2024 20:16