Exkluzívna novostavba rodinného domu v Dolnom Kubíne

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v modernej radovej zástavbe v Dolnom Kubíne – mestská časť Kňažia. Novostavba sa nachádza v zástavbe 3 – rodinných domov. Každý rodinný dom má vlastnú záhradu s oplotením zo zadnej strany a tiež s vjazdom do garáže z prednej strany.
Rodinný dom je postavený z kvalitných konštrukčných materiálov a tiež je štýlovo a kvalitne zariadený. Súčasťou predaja je aj zariadenie rodinného domu v zmysle fotodokumentácie.
Rodinný dom pozostáva z:
1. nadzemného podlažia (prízemia):
– vstupná chodba
– šatník
– kúpeľňa + WC
– kuchyňa + jedáleň ( kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi)
– terasa
– obývacia izba
– komora
– garáž
2. nadzemného podlažia (1. poschodia):
– 3 spálne (jedna so šatníkom)
– kúpeľňa + WC
– technická miestnosť
Celková podlahová plocha domu je 186 m2. Celková výmera pozemku je 491 m2.
Stavba je realizovaná z tehál POROTHERM so zateplením. Vykurovanie je zabezpečené podlahovým elektrickým kúrením. V každej izbe je samostatný termostat na kúrenie. V obývacej izbe je krb využiteľný ako alternatívny zdroj kúrenia. Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a elektrinu.
Občianska vybavenosť tejto lokality je na veľmi dobrej úrovni. V blízkosti sa nachádza základná škola, potraviny, autobusová zastávka. Táto ponuka rodinného domu je ideálna pre rodinu s deťmi, ktorá potrebuje väčší priestor ako má v súčasnosti v bytových jednotkách a súčasne chce mať pohodlné bývanie v meste.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-40-120609
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 0:02
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 0:02