EXKLUZÍVNE na predaj reštaurácia s pizzériou

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE na predaj reštaurácia s pizzériouXEMAR (miroslava.hlavacikova@xemar.sk alebo 0948 061 020, 0907 537 727) EXKLUZÍVNE ponúka na predaj reštauráciu s pizzériou, s možnosťou širšieho spektra využitia. Nachádza sa v meste Revúca. Zastavaná plocha je 424 m2, k čomu prislúcha 152 m2 pozemok na ktorom sa nachádzajú garáže.
Budova prešla rekonštrukciou: vymenené plastové okná, kompletne vymenená strecha, interiér bol prispôsobený k využitiu reštauračného zariadenia.
Budova pozostáva z dvoch podlaží. V prvom podlaží je umiestnená pizzéria, ktorá je rozdelená na ďalšie samostatné miestnosti: jedálenská časť a barová s výčapným pultom. Z tejto časti sa prechádza do kuchynskej časti kde je umiestnená nová pec na pizzu a priestranná samotná kuchyňa. Kuchyňa si taktiež prešla rekonštrukciou. Z tejto časti sa prechádza na terasu s príjemným posedením.
V druhej časti je dominantou veľká spoločenská miestnosť, ktorá je vhodná na väčšie podujatia ako sú: svadby, oslavy, meeting. Je prepojená s ďalšími miestnosťami: bar, samostatná miestnosť pre rôzne účely.
V budove sa nachádza niekoľko menších miestností slúžiacich ako sklady a toalety.
Nakoľko je budova členitá má aj iné možnosti využitia ako sú obchodné či administratívne priestory. V podkrovnej časti sa ponúka možnosť na výstavbu izieb.
Základné informácie:
Kúrenie: ústredné kúrenie, pevné palivo, krb
Elektrika, voda
Budova je voľná ihneď. Možnosť kúpy a prenájmu. Cena 244 000.-/ dohoda.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-124-125992
  • Dátum aktualizácie 21.01.2024 20:50
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 2 / 4
  • Posledné hodnotenie 21.01.2024 20:50