Pridať inzerát

Vieme si vybrať bývanie?

Upraviť kritériá

Zvýraznite svoj inzerát za akciovú cenu

Slovensko, Bratislava, Autor: Andrea Ray

Sme portál s niekoľko ročnou pôsobnosťou na realitnom trhu, ktorý ponúka súkromným osobám, realitným kanceláriam a portálom bezkonkurenčné služby.

Našou doménou je import inzerátov z partnerských webov a ich propagácia na internete. Krédo nášho portálu je DOŽIVOTNE GARANTOVANÝ BEZPLATNÝ IMPORT A SPRÁVA INZERÁTOV.

Neváhajte, TU si pozrite zoznam našich spokojných partnerov

Aj z Vášho webu dokážeme automaticky sťahovať Vaše ponuky k nám, bez Vašich akýchkoľvek zásahov, bez potreby ďalšieho softwáru alebo prenajímania programátorov. Stačí, aby ste sa u nás zaregistrovali ako realitná kancelária alebo portál a udržiavali svoju stránku aktuálnu.

Nemusíte riešiť, kde všade treba inzerát upraviť, aby zmeny, ktoré ste urobili, boli všade na internete rovnaké. Na našom webe, budú automaticky do niekoľko hodín.

Využite akciovú zľavu reklamných bannerov a zvýraznení pre inzeráty, ktoré chcete propagovať na našom realitnom webe.

Pre viac informácií nas kontaktujte na info@cekujbyvanie.sk alebo cez kontaktný formulár.

Aktuálny cenník reklamy

50% zľava IBA PRE NAŠICH REGISTROVANÝCH ZÁKAZNÍKOV (1

(1 Zľava 50% bude uplatnená po objednaní "Služby číslo 2" (inzerát označený s logom TOP REALITY a zaradený do kategórie TOP REALITY v hornej časti stránky) na obdobie 1 mesiaca. Inzerujete tak len za 5,88 € za mesiac za jeden inzerát. Ponuku zľavy na rovnaký inzerát je možné využiť len jeden krát. Ponuka platí do 30.4.2016 pre prvých 20 ks inzerátov.Ponuka neplatí pri inzerovaní na obdobie 1 týždeň, 3 mesiace, 6 mesiacov.

Novinky

• 18.3.16 | Využite akciovú zľavu do konca apríla 2016 na topovanie inzerátov a umiestnenie reklamy.

• 17.3.16 | realitná kancelária RK Boreal sa stala partnerom nášho portálu

• 16.3.16 | realitná kancelária Ekonomika a reality sa stala partnerom nášho portálu