Predaj rodinný dom Hontianske Nemce ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj zachovalý rodinný dom v malebnej obci Hontianske Nemce. Rodinný dom sa nachádza na slnečnom pozemku s výmerou 3 670m². Dispozične pozostáva z verandy, vstupnej chodby, kuchyne, 2 nepriechodných obytných izieb, kúpeľne, špajzy, samostatnej toalety a kotolni. Budúci majiteľ má aj možnosť zobytnenia podkrovia, ktoré je momentálne nevyužívané. Na pozemku sa nachádza aj murovaná garáž a kuchynka so zavedenou elektrinou, pričom časť stavby je podpivničená.
Rodinný dom je vo veľmi zachovalom stave, múry suché, strecha nezateká. V izbách sú pôvodné parkety, ktoré sú však veľmi udržiavané. V chodbe je plávajúca podlaha. Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečené pomocou ústredného plynového kúrenia. V dome je zavedená voda z obecného vodovodu, avšak na pozemku sa nachádza aj studňa využívaná na úžitkové účely.
Výhodou nehnuteľnosti je krásne prostredie a priestranná záhrada, na ktorej je množstvo ovocných stromov. Dom je zároveň situovaný v obci s výbornou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, potraviny, obchody, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň. "Zachovalý rodinný dom s nádherným veľkým pozemkom "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-119546
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:11
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:11