Predaj objekt Nové Zámky 2 izbový obytný priestor EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný 2 - izbový obytný mobilný náves s obytnou plochou približne 42 m², ktorý sa momentálne nachádza v okrese Nové Zámky.
Dispozícia: vstup spojený s kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou, detská izba pre tri deti, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou.
Premena tohto priestoru na nadštandardný mobilný náves bola dokončená v roku 2015. V rámci premeny bola urobená nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, odpad vedený do zbernej nádoby cca 0,5 m3 s vývodom do prípadnej kanalizácie alebo trativodu, plastové okná a dvere, vnútorné žalúzie, sieťky na oknách, kuchynská linka na mieru (Decodom) so vstavanými spotrebičmi, plávajúca podlaha, v kúpeľni PVC podlaha, na stenách plastový matný obklad.
Kúrenie zabezpečuje klimatizácia, ktorá bez problémov vykúri priestor aj v zime, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler (cca 60L) uložený v samostatnom skladovom priestore, plyn je riešený plynovou bombou. V kúpeľni je možné prikúriť elektrickým radiátorom s nastaviteľnou termostatickou hlavicou.
K obytnému mobilnému návesu prislúcha odnímateľná terasa 4x1,5m s markízou a schodiskom, ktorá sa pri prevoze uskladňuje v spodnej časti návesu.
Pri prevoze sa vstupná časť s jedálňou zasúva po svojich koľajniciach do vnútra návesu, pod ktorým je aj úložný priestor.
Obytný mobilný náves je vo vlastníctve jedného majiteľa a je kúpou k dispozícii ihneď.
Náves sa predáva čiastočne zariadený (kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, rozkladacia pohovka, jedálenský stôl so stoličkami, kúpeľňový nábytok so sanitou, skriňa a komoda v izbách, televízor, osvetlenie, ostatné po dohode).
Orientačné rozmery tohto obytného mobilného návesu: dĺžka 13,35 m, šírka 2,59 m a šírka výsuvnej časti 1,5 m + terasa.
Typ: tento mobilný obytný náves sa nedá porovnávať s klasickým mobilným domom. Odporúčam vidieť!!!
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí."Kúpou tejto nehnuteľnosti môžete byť doma kdekoľvek"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-109295
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:41
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:41