NA PREDAJ POZEMOK V OBCI SEDLISKÁ okres Vranov nad Topľou

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj jedinečný pozemok v obci Sedliská.
Pozemok s naozaj veľkolepou rozlohou 2429 m2 sa nachádza v krásnom prostredí pod hradom Čičva. Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu i na rekreáciu a oddych. V prednej časti pozemku si viete postaviť dom podľa Vašich predstáv s jedinečným výhľadom na hrad a smerom dozadu sa tiahne krásna záhrada s veľkorysou rozlohou približne 16á. Úle , ktoré vidíte na fotke síce nie sú súčasťou predaja , no je to úžastné miesto pre včelárov. Konajú sa tu napríklad aj slávnosti remesiel a medu.
Na pozemku nájdete taktiež starý rodinný dom a menšiu letnú kuchyňu , ktoré sú vhodné na zbúranie.
Nachádzajú sa tu komplet inžinierske siete: kanalizácia, vodovod, elektrina aj studňa.
Lokalita , kde sa snúbilo tiché prostredie so súkromím , s krásnymi výhľadmi , obklopená zeleňou a navyše s plnou občianskou vybavenosťou v obci. No a od mesta Vranov nad Topľou sa obec nachádza len nejakých 8 km a od rekreačnej oblasti Domaša je vzdialená približne 10km. K rekreačnému areálu Lysá Hora s rybníkom vedie od hradu Čičva príjemná turistická trasa.
V samotnej dedinke nájdete naozaj všetko, je tam materská aj základná škola, 3 obchody s potravinami, pošta, dve futbalové ihriská, obecná knižnica a dokonca aj dedinské múzeum . A výnimočnosť tejto obce dopĺňa reštaurácia Čičva, kde varia chutne tradičné slovenské jedlá.
Na tomto pokojnom mieste, kde ste za pár minút z rušného mesta môže stáť Váš nový domov.
Ak sa Vám pozemok páči, môže byť váš za 55.000 EUR vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-117810
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:02
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:02